Over Matt Libben...

Hoi - Matt hier.

Hoewel het op deze site natuurlijk niet over mij gaat, lijkt het me toch op zijn plaatst om je even kort te vertellen wie ik ben en wat ik zoal doe in het dagelijks leven. Dat lijkt me voor jou tenminste wel prettig; zodat je even weet met wie je van doen hebt; en bij wie je moet zijn voor vragen of andere zaken die te maken hebben met het stappenplan.

Ik ben in 1981 geboren in Harlingen en heb tot mijn 17e in Franeker gewoond (beide Friesland) , waarna ik in Groningen ben gaan studeren.

Na mijn studie ben ik daar blijven hangen, want het is een gezellige stad, maar omdat ik dichter bij mijn familie wilde wonen, ben ik onlangs naar Leeuwarden verhuisd.

Ik heb 2 katten, een hele lieve vriendin, en ik verdien mijn geld voornamelijk als analist voor verschillende bedrijven.

Daarnaast heb ik ook mijn eigen bedrijfje, “Libb Publishing” geheten. Deze heb ik in eerste instantie opgericht om mijn stappenplan op de markt te kunnen zetten. Naast dat dit verplicht is bij wet, kan ik me voorstellen dat het voor jou als (mogelijke) koper van het stappenplan een prettig gevoel is te weten dat je met een traceerbaar iemand te maken hebt. Dus iemand wie je erop kunt aanspreken, en met wie je ook persoonlijk contact kan hebben als er iets niet naar wens is, of als je bijvoorbeeld iets wil weten of een vraag of een opmerking hebt.

En dat was het denk ik wel zo’n beetje… Want zoals ik al aangaf, gaat het op deze site niet om mij, maar om de oplossing die ik je kan geven voor dat vieze in huis geplas en/of gesproei.

En maak je geen zorgen, die oplossing komt er heus wel! Je bent er in ieder geval serieus mee bezig, want anders zou je niet op deze site zijn. En als je de aanwijzingen in het stappenplan opvolgt (en contact met mij opneemt als je ergens niet uitkomt) dan beloof ik je dat het goed komt, en dat je net als ik straks weer een schoon en fris huis hebt waarin piesruimen tot het verleden behoort.


***

 

 

©2015 Mijnkatplastinhuis.nl. Alle rechten voorbehouden.